Prijzen

Prijzen en omschrijvingen op Popcornmais.nl worden zorgvuldig ingevoerd en gecontroleerd. Echter, voor onjuistheden of incorrecte informatie kan Popcornmais.nl niet verantwoordelijk worden gesteld. Popcornmais.nl houdt zich ten allen tijde het recht voor om prijzen, afbeeldingen en artikelgegevens te wijzigen. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend op eerder gedane aankopen. De op Popcornmais.nl genoemde prijzen zijn in euro’s, inclusief 9% of 21% btw, en exclusief, indien van toepassing, verzendkosten. De laagste prijsgarantie geldt niet op onze tijdelijke aanbiedingen of afgeprijsde producten, aanbiedingen van concurrenten of aanbieders die buiten Nederland actief zijn.

Bijdrage aan de verzendkosten

Uw bijdrage aan de verzendkosten binnen Nederland, België en Duitsland €4,95. Vanaf een bestelling van €50,- hoeft u geen verzendkosten te betalen.

Levering

Wij streven er naar uw bestelling binnen 24 uur na ontvangst van de betaling te verzenden, dit houdt in: op werkdagen, mits voorradig en tenzij anders is overeengekomen. Heeft u een bestelling gemaakt voor 18:00 uur, dan proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. De levertijd zal 1 - 3 werkdagen zijn. Als de levertijd afwijkt van de vermelde aantal werkdagen, wordt u uiteraard per mail ingelicht.

Verzending

Popcornmais.nl zorgt ervoor dat uw bestelling goed verpakt wordt aangeboden aan de verzender: DHL. Popcornmais.nl is niet aansprakelijk voor verlies, schade of diefstal tijdens verzending. Uiteraard zullen wij onze uiterste best doen om zoekgeraakte zendingen te helpen traceren.

Copyright

Niets van deze website mag worden gekopiëerd, alle rechten op de teksten zijn voorbehouden aan Popcornmais.nl. Rechten op de afbeeldingen behoren ook toe aan Popcornmais.nl. Zonder schriftelijke toestemming van Popcornmais.nl is het niet toegestaan (tekst)informatie, afbeeldingen, foto's, producten en/of diensten die deel uitmaken van de site te wijzigen, kopiëren, distribueren, verzenden, tonen, uit te voeren, te verveelvoudigen, openbaar te maken, in licentie te geven, er afgeleide werken van te maken, over te dragen of te verkopen. Reproductie en herverdeling van de inhoud van deze site is verboden bij de wet en kan helaas leiden tot civiele en strafrechtelijke maatregelen.

© 2020 Popcornmais.nl Onderdeel van Partytools.nl B.V.